Besværliggjort

fotoflytHmmm… adressebeskyttelse gør verden en anelse old-school-agtig, når man skal melde flytning.

Normalt får banker, forsikringsselskaber, fagforeninger osv. får automatisk besked fra CPR-registret… men da der er ikke noget ‘normalt’ ved mig (!!!), har jeg selvfølgelig besværliggjort det for mig selv ved at bo på en hemmelig adresse.

Det er bare at gå i krig fra en ende af.

Tandlæge √
Forsikring  √
Bank  √
Post √
.
.

Ringe. Skrive.

I mens tiskehvisker mine skrivebordsmakkere, om det mon er mine rockerrelationer der gør, at jeg har adressebeskyttelse.

Somom!

2 Comments

  • MissMuffin

    Fnis- så kan vi da være “rockere” sammen, for jeg har også adressebeskyttelse.
    Nu hvor jeg tænker over det var det faktisk pga. mine “rockerrelationer”, for en dag stod politiet ude foran døren og ville lede efter min eftersøgte kæreste, som havde oplyst han var hos mig. Anede ikke hvem han var og Kristian var også lidt forvirret:) Det var nu vidst bare fordi, at jeg havde fået stjålet min pung på Teguilabar nogle uger forinden, at han havde mit navn og adresse, men forvirringen var til at føle på:)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *