Er vi der ikke snart?

citroen-jumperHandymanden nåede overhovedet ikke at være handy… faktisk nåede han kun lige hjem fra jobbet i England, før han igen stod med nøglerne i hånden og bad mig passe huset… mens han tog til Californien.

Og ikke nok med, at han nu er draget på ferie, så skal han også på job igen inden jeg skal flytte.

Hrmpff… man kan squ da heller ikke regne med nogen mere.

Det gjorde så, at jeg fik fingeren ud og fik lejet både en flyttebil og en chauffør.

Jeg havde tumlet lidt med en trailer fra Box-it og en chauffør med anhængertræk, men jeg er bange for, at vi ville komme til at køre alt for mange gange frem og tilbage.

Chaufføren har tidligere stået for al flyttelogistikken i et stort firma og har jongleret rundt med i hundredevis af menneskers arbejdspladser på én gang… mon ikke det kan lykkes ham, at organisere en flytning fra Vodskov til Hals. Jeg tror det.

Søndag blev der kørt endnu en Polofuld til Hals.

Kors hvor jeg glæder mig til det her er overstået.

Jeg er ikke god til at have sådan en opgave hængende over hovedet og jeg er slet ikke god til at bo i flytterod.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *