På den allerførste dag

Der har været fredeligt på Tingbakken i nat… i hvert fald bærer gaden ikke præg af fest og Poloen holder helt uskadt udenfor. Da jeg kom hjem i nat var der fortsat gang i en enkelt fest – ellers ligende det enhver anden weekendnat i kvarteret.

Nytårsfortsætter? Ikke her! Sidste år kom jeg til at love én, at jeg ville gøre mit allerbedste for at være den ven han fortjente. Jeg tænkte dengang, at det burde være let… det var det ikke. Det fyldte rigtig meget i 2012 og selvom vi forsøgte og rigtig gerne ville gjorde omgivelserne, at det ikke var muligt for os at skabe rum til at være venner. Desværre!

I år har jeg, klog af skade, afholdt mig fra den slags løfter.

Januar byder på spændende ny skolestart for Poden og flytning for os begge. Eller os alle tre må jeg hellere sige, for Ninjaen skal selvfølgelig med.

Jeg satser på, at vi flytter i weekenden den 26. – 27. januar (så har du nu en lastbil, eller andet der kan bruges som flyttebil, kender en der har og også kan køre den – så giv lige et pip).

Jeg glæder mig. Ikke mindst til at få det overstået. Lige nu virker det temmelig uoverskueligt. Men der er kun mig til det, så det er vel bare at komme i gang.

Endnu er der lang tid til og andre ting presser på… solen skinner over Nordjylland og mon ikke Ninjaen og jeg bør bevæge os derud.

Jeg tænker, at det lidt tunge hoved vil have godt af den friske luft.

Igen… godt nytår til jer alle.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *