De var advaret

Og mig der bare skulle nyde eftermiddagen efter en lang arbejdsdag og en træls tur hjem i sneen.

Det fik en mus spoleret for mig.

Jeg tog nemlig en på fersk gerning i mit køkkenskab… og dér stætter jeg altså grænsen for min gæstfrihed.

Dyrehandleren blev fluks konsulteret og 10 minutter senere var jeg på vej ud i sneen igen efter lokkedåse og gift.

Mus er søde… når de opholder sig udendørs!

De var advaret

5 Comments

 • MissMuffin

  Uha, jeg var flyttet med det samme! Men, det gør du jo så også snart. Ydrk! Hvis du ikke havde Ninjaen kunne du låne Frede, for han har tilsyneladende en umættelig appetit:) Er måske bare lidt bange for, at han vil være for doven til selv at fange maden, for det ligesom han er blevet temmeligt tyk og doven mens vi har haft ham….

   • MissMuffin

    Jeg synes bare det er såååå synd for stakkels lille Frede hvis han skal være sulten- men, vi må vidst have fat i noget slankekost, for det ligesom at kattelemmen er krympet lidt:) Så kan det være der kommer lidt motivation tilbage med kedelig mad…

 • Henny Stewart

  Ja, ja. Man kan jo altid byde en mus på sit sidste måltid, men hvorfor ikke anskaffe en dejlig mittekat, der vil nyde at indtage alle de gnavere, der måtte plage dig. Og en flyvende rotte (fugl) somme tider?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *