Five minutes of fame

Mit fjernsyn er de sidste år svømmet over med talentshows… X-Faktor, Voice, Stjerne for en aften, Popstarts, Scene er din… jeg kan ikke huske dem alle og jeg må blankt erkende, at jeg heller kan ikke huske deltagerne.

Jeg mener, at James Sampson og Julie Bertelsen deltog og har vel skabt sig, hvad man kunne kalde, en karriere på baggrund af disse talentsshows – men herudover er det vel kun blevet til Five minutes of fame (ret mig hvis jeg tager fejl – men det er altså kun de to jeg kan huske).

Jeg tænker, at det går på samme måde med gårsdagens vinder i Voice.

Vel er hun da sød og synge kan hun også, men hun skal dæleme have noget ekstraordinært at byde på, hvis det bliver til mere end den ene plade hun nu har vundet en kontrakt på.

Og så kan vi da lige sige goddag til søndagen med en af dem, der blev til noget:

One Comment

  • Helle

    Go’ søndag 🙂
    Lige nøjagtig det der, sad min ældste og skrev engelsk stil om, i aftes. Og vi snakkede ogå om, hvem der egentlig (som vi kender til), er fortsat indenfor branchen 😉
    Håber for dig, du får den fede ring, til din fødselsdag 🙂
    Helle

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *