Hverdagsfornøjelser

Andebryst, rødvin og lækker musik… og så på en helt almindelig onsdag. Jeg har besluttet, at jeg, når jeg flytter, skal være sådan en der laver god mad. Og pusler i haven. Dyrker tomater og rabarber. Og strikker. Eller noget.

Og så synes jeg forresten, at jeg fortjente en smule selvforkælelse. Jow jeg gjorde. Og så tog jeg forskud på beslutningen om den gode mad.

Jobbet trækker tænder ud lige nu. Hovedet snurrer når jeg kommer hjem.

Heldigvis er der ro på hjemmefronten. Helt ro. Intet der forstyrrer harmonien og det gode humør. Ingen nytteløse dramaer, der ødelægger nattesøvnen. Ingen følelsesballade. Det hjælper gevaldigt, når hverdagen kræver hele min opmærksomhed.

Det skal vare længe før jeg igen lader nogen komme ind under huden.

Meget længe.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.