Vi har måske mus…

– sagde Sofie med forfærdelsen malet i ansigtet.

Sofie bor pt. i det hus jeg overtager til februar og jeg er helt sikker på, at hun lige skulle teste om hun kunne ryste mig (:

Det kunne hun ikke!

Jeg er nemlig ikke en skid bange for mus.

Jeg er ikke så heldig, som “Miss Muffin” at flytte ind i et hus, som indeholder en Frede – men jeg overvejer da måske at anskaffe mig sådan et kræ til at holde musene fra døren.

Men kun måske for dyr på køkkenbordet, kattebakker og kradsetræer er nok ikke lige foreneligt med… mig… og Ninjaen.

11 Comments

 • Trine

  God ide med en missekat Mette. Husk der sidder mange og venter på internaterne. Her på adressen har vi 4 katte. De fanger alt lige fra mus til vandrotter hvilket vi er lykkelige for. Desværre tager de også havens fugle hvis de får chancen så her opfordrer vi ikke til fuglemord ved at have foderbræt i haven så det skal du nok tænke på at give afkald på hvis du skal have sådan en inden for dørene.
  Til gengæld hr vi ikke kattebakke indenfor og de er søreme opdraget til ikke at gå på bordene. De siger til når de vil ud og er aldrig inde om natten 🙂

 • Helle K.

  Det gør den så, regner jeg med 🙂 min kat fanger også mus, muldvarpe, rotter og hvad den ellers kan finde – og de bliver slæbt ind og findelt/ædt midt på køkkengulvet, så jeg er forsigtig, når jeg går rundt i mørket.

 • Inge

  Jeg tænker at en kat hver anden dag måske til være et passende fodertilskud:-) Spøg tilside herhjemme ville det fint gå med vores bernersennen men den lille cairnterrier vil helt sikkert blive til at frådende rovdyr…

 • MissMuffin

  De er altså også uhyggelige, de små uhyrer. Adr!Jeg ville ha været rystet, haha..
  Der er jeg glad for ham Frede- men skal sandheden frem, så fik Frede mig også først overbevist dengang jeg fandt ud af, at han ingen kattebakke har fordi han har kattelem, hans mad står i udhuset hvor der også er kattelem, han går ikke i vinduerne, på borde eller i møblerne og Fredes ynglings-kradsebræt er udenfor i det hule træ med foderbrættet… Det er en fornuftig kat! At han så hyler som en sirene så snart han ser mig og dermed muligheden for mad og fælder røde hår overalt er noget andet:)

  • Mette

   Det er sådan en kat jeg ønsker mig… måske kunne jeg tiltrække et par af naboernes katte med lidt lækkerier, lade dem fange mine mus og så sende dem hjem igen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *