I’m back

Jeg har været ‘ude af cirkulation’ i nogle dage, men nu er jeg tilbage for fuld styrke. Næsten.

Der har været passet godt på huset imens. Ikke mindst af disse to vis blotte tilstedeværelse kan matche enhver tyverialarm (:

Man skal nu ikke skue hunden på hårene. Den store hanhund er blid som et lam og fantastisk nem at have med at gøre. Han eneste fejl er, at han sviner… helt vildt faktisk… noget jeg slet slet ikke er vant til fra Ninjaen og når efterårsferien er slut og han rejser hjem ligger der en større rengøringsopgave forude.

Men det er okay. Både to og firbenede nyder selskabet. Resten er bagateller.

Der tikker beskeder ind fra det spanske med ord som tapas, sommertøj, storbyshopping, solskin og temperaturer i tyverne… jeg er slet ikke misundelig.

Slet ikke, blev der sagt!

13 Comments

 • Heidi

  Faktisk har vi engang for mange år siden haft en af Anette strynøs hvalpe med hjemme.

  Så du mener bare jeg skal spørge om han vil have den 70 kg storsavlende hanhund eller den kun 50 kg lette tæve som ikke savler.

 • Heidi

  i love it. Sjovt som manden stadig ikke deler samme syn.

  Prøvede ellers virkelig at sælge den igår aftes med kavalkade af fantastiske billede herindefra og om hvor lidt de faktisk fylder..

  Det virker ikke mette

  • Mette

   Du må bruge den forkerte taktik Heidi…

   Hvis jeg skal have lavet noget herhjemme spørger jeg fx. Poden, “hvad vil du helst, lufte Ninjaen eller vaske op?” Der gives hermed ingen mulighed for at sige “ingenting” – der er kun valget mellem pest og kolera.

   Måske skulle du afprøve det må manden og få hunden til at lyde attraktiv 😉

   Eller så tag ham med ud og kigge et kuld hvalpe. Det kan gøre enhver blød.

  • Mette

   He he ja, han er noget af en skrummel – men bortset fra at sådan et par Biabeds fylder godt i landskabet, vil du blive overrasket over hvor lidt man mærker til dem når de er indendørs.

   Små hunde vismer ofte rundt i hælene på dig – det gider de her ikke. De lægger sig et strategisk godt sted i huset og det eneste, der bevæger sig er øjenbrynene, når øjnene følger dig rundt i huset 🙂

   • Marlene

    Små hunde har ingen adgang i mit hjem:) Har selv en labrador på 35 kg, men han er jo bare et bette pjok i forhold til. Jeg er til hunde med et ordentligt grødslot og nogle gode poter:)

 • Monica

  Altså Viktor – er det ikke ham? Han minder meget om min Bundy lyder det til… Han sviner enormt, vejer 65 kg og er verdens sødeste.. Dog ikke overfor pindsvin… Og duer…. Herligt billede af de to. Og det der Spanien, det er da opreklameret…her får vi jo 20 gr, det siger de selv i fjernsynet…:)

 • Maj-Britt Vestersøe

  Dejligt, at du er tilbage 🙂

  Sikke et par “basser” – de er da bare herlige.
  Er det tilfældigt at hanhunden sviner, og at Ninjaen ikke gør? Eller er det bare sådan? Jeg har tænkt på, flere gange, at der aldrig hænger “draperede gardiner” af savl ud af munden på din Ninja – og efter “Turner og hund” troede jeg….. Ved godt, at overdrivelse fremmer forståelsen, men….

  Du skal måske have en rengøringsferie efter ferien? 🙂

  Altså….. misundelse er en rigtig grim ting, så æh…. Jeg gad nu måske også gerne være et andet sted end DK i disse dage.

  • Mette

   Hans overlæber er dobbelt så store som ninjaens og jeg tror det er her forskellen i mængden af savl ligger. Han vejer desuden 20 kg. mere og har meget større poter, så han kan slæbe en del skidt med ind.

   Til gengæld har han det blideste væsen og tusser lige så stille rundt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *