Where do you go to disappear?

Søndag nød Ninjaen og jeg frugten af lørdag morgens tidlige start og lørdag aftens date: huset var shinet og beboerne toplækre… så søndag var helt vores egen med plads til at fylde i nøjagtig hvad der faldt os ind.

For de der kender os, kan det ikke overraske, at Poloen bragte os til Vesterhavet.

Flere fotos af badedyret her… hvis du har lyst.

Solen skinnede smukt og jeg kan ikke lade være med at bliver overrasket over, at jeg stort set altid kan have dette skønne sted ganske for mig selv. Jeg tænker, at det måske hænger sammen med, at stranden er en del af stort militært område og at der derfor ikke er sommerhusbeboere, der benytter det.

Jeg klager ikke. Tværtimod. Ninjaen nyder friheden fra de snærende bånd. Noget vi ikke ville praktisere, hvis vi kunne genere nogle andre strandgæster. Det er ikke helt lovligt endnu. Først 1. oktober er det tilladt at lade sin hund løbe frit, men igen… hvem skulle hindre mig i at tage lidt forskud på friheden? Millitæret?

Nu hvor jeg er kommet hjem kan jeg se, at jeg måske skulle have svinget hækkeklipperen og græsslåmaskinen i stedet for at daske rundt på stranden… men sådan er der så meget man burde!

 

6 Comments

 • yt

  Waum nogle fede billeder du har nappet 😉
  Du er så god til at fange Ninjaen ;))

  Ups, troede det var 1.sep. vi måtte slippe dem løs.
  Tak for info.

  Yt.

 • Maj-Britt Vestersøe

  Det ligner en særdeles pragtfuld tur til havet – godt for hund og ejer.

  Hverken græs eller andre pligter forsvinder uden hjælp, så bare nyd, at I drog ud. Vejret tiggede om at se jer, det er jeg sikker på 🙂 🙂

 • Monica

  Herlige ninja billeder!! Elsker især dem hvor hun har hovedet nede i bølgerne… Skønt hundeliv! Det erultimativt når man kan slippe dem løs, uden at genere nogen.. Det kan Bundy kun i vores baghave…Det er også godt nok… Har vi besluttet… Han får nogle gode gåture også, og ser lidt andet, men altid i snor…

  • Mette

   Arabella får lov at løbe på stranden, ved fjorden og på markvejen… her har vi det store overoverblik og er der dyr eller mennesker i nærheden ryger hun i bånd med det samme.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *