Et lille skridt kan ændre dit liv

Kaizen er japansk og betyder ”Ændring til det bedre”.

Kaizen handler om at stille små spørgsmål, tænke småt, tage små skridt, løse små problemer og på den måde opnå holdbare resultater.

Lige meget, om målet er at tabe ti kilo, finde en partner eller opnå bedre resultater på bundlinjen så påstås kaizen at virke. Det gør det blandt andet, fordi det er kendetegnende for kaizen, at de første tiltag, man tager for at nå sine nye mål, er så små, at de ikke kan mislykkes.

Planer og mål er ikke noget, jeg beskæftiger mig ret meget med i mit private liv. Jeg tager én dag af gangen og jeg er derfor meget spændt på, at Kaizen nu skal være en del af mit arbejdsliv.

Jeg bliver klog på japansk… i morgen.

Konnichiwa

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *