Fotomarathon 2012

Ud i det blå
I toget er tiden min…
I balance
Under vand

er de 4 første emner i årets Fotomarathon.

Jeg havde besluttet – hvis vejret ellers lovede godt fra morgenstunden – at jeg ville deltage i år. Vejret lovede godt, men jeg havde ikke lige taget med i planerne, at jeg ville blive “lokket i fordærv” fredag aften/nat.

Lørdag morgen var det derfor ikke hverken 24 eller 12 timers fotografering jeg havde lyst til…

Alligevel tog Ninjaen og jeg ind til Nordkraft og starten kl. 11.00… men fortrød… i stedet gik vi en tur på havnen, snakkede med et par af deltagerne i aktion og gik selv og skød lidt billeder af graffitien og resterne af de gamle havnebygninger, som snart er væk.

Næste år deltager jeg. Basta.

5 Comments

 • Annemette

  Jeg syntes at byen ville vaere kedelig uden graffitti, men alt med mäde, sä under en bro og lign. hvor der alligevel aldrig kommer nogen kan jeg ikke se skaden, men de meningslöse tags der bliver kastet med rund händ over hele byen for at pisse sit territorium af er ikke fedt 😉

  • Mette

   De her er fra havnen i Aalborg og malet på forlængst nedlagte fabriksbygninger. Snart er det hele væk… både graffiti og bygninger :-/

 • Mette

  Jeg har sådan et lidt ambivalent forhold til graffiti… jeg har ingen respekt for de der hæmningsløst “tagger” alle steder og i bund og grund er det jo hærværk… men jeg kan altså ikke lade være med at facineres af udtrykket og dygtigheden hos de bedste.

  Se f.eks denne som jeg synes er helt skøn – men desværre væk nu
  https://www.mettebech.dk/2011/07/09/er-der-overhovedet-flere-ukyssede-froer-tilbage/

  Nu er de fotograferede billeder ikke stor kunst, men det er hvad der er tage på havnen i Aalborg, hvor bygninger brydes ned og graffiti forsvinder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *