Store og små begivenheder

“Søren vejrmand” undskylder på FB, at nordjyderne igen i dag må døje køligere og mere overskyet vejr end resten af landet.

Han kommer ikke til at høre klager herfra. Jeg synes, der er rigelig varmt og selvom tropenatten måske ikke nåede Nordjylland, så synes jeg alligevel det har været svært at sove.

Desuden har jeg været på en fotoopgave i weekenden og når man ikke har en assistent, der kan fimse rundt med en reflektor og bløde op på de hårde skygger, så er “letskyet” langt at foretrække.

Det er private billeder og de bliver ikke vist her. I må nøjes med det her par jeg fangede i pausen :·)

Jeg håber, at gårsdagens brudgom slap heldigere fra bryllupsnatten end denne han korsedderkop… hun (edderkoppen altså) huggede ud efter ham flere gange. Ikke at det fik ham til at smutte. Jeg tror ikke, han overlevede mødet.

6 Comments

 • Deborah

  Som sagt på Naturfotografer i Norden. Jeg er ked af den krible, krable facination, for jeg kan altså ikke lide dem. Men helt sikkert fantastiske fotos – objektiv??

  • Mette

   Nede i korsedderkop størrelsen gør de mig ikke noget men set gennem CANON EF 60mm macroobjektivet er det straks noget helt andet – men det kan jeg heldigvis først se når jeg komer hjem 😉

 • Per

  Der er ikke megen blufærdighed over det, når korsedderkoppen må stå for skud.
  Nr. 2 foto er i superligaen 🙂
  Populært emne denne weekend 😉

  • Mette

   Tak Anders, det skal jeg huske.

   Jeg bryder mig i virkeligheden ikke ret meget om den slags opgaver og siger helst nej tak, når nogen spørger. Og egentlig var det mig, der skulle have været assistenten i går. Min ven Jens, hvis opgave det var, døde desværre for en måned siden og så måtte jeg klare det alene.

   Måske skulle jeg i stedet tilbyde dig min assistance… måske kunne det hjælpe mig udover min blufærdighed 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.