There is something rotten in Aalborg Kommune

Sidste år skrev jeg en mail til Teknisk Forvaltning i Aalborg Kommune (vedhæftet dokumentation i form af billeder) og gjorde dem opmærksom på, at der i Vodskov er en vej som simpelthen forsvinder, hvis de ikke gør noget.

Efter en månedstid (!!!) fik jeg en bekræftelse på, at de havde modtaget min henvendelse og at de godt kunne se at det ikke så for godt ud. De ville kigge på det, men kunne ikke love hvornår.

Som sagt vil jeg tro, det ligger et år tilbage og næsten som forventet er der intet sket. Overhovedet. Billederne herunder er taget i dag og viser med al tydelighed, at medmindre kommunen gør noget, så forsvinder Englundvej af landkortet. Eller i hvert fald indkørslen til Englundvej.

Gad vide hvordan det vil se ud i medierne, hvis der skulle indtræffe en ulykke og brandvæsen/ambulance/politi ikke kan finde vejen fordi Aalborg Kommune har forsømt deres vedligeholdelsespligt af offentlig vej – og at en borger oven i købet har gjort dem opmærksom på problemet?

Ikke godt tænker jeg!

Jeg bor altså ikke bare i Udkants Danmark, men også i Udkants Aalborg Kommmune.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *