OL ånden

Hamadou Djibo Issaka fra Niger stiller op i mændenes singlesculler – og han lever i dén grad op til at ordsproget om, at det gælder om at være med, ikke om at vinde…

Det er kun 3 måneder siden han satte sig i en båd for første gang og det fremgår tydeligt af både stil og resultat.. men tilskuerne elsker ham og klapper ham taktfast i mål.

En englænder, tidligere OL vinder Sir Steve Redgrave, har udtalt sig stærkt kritisk omkring det at give så håbløt et tilfælde et wildcard til OL?

Men er det ikke netop det OL handler om?

Jeg synes, det er charmerende, at der også er plads til de, der ikke er så gode og jeg er sikker på, at han er nøjagtig lige så stolt af at repræsentere sit land som enhver anden af udøverne.

(englænderne har da vist i øvrigt ikke noget at lade nogen høre for… deres håndbold hører vist til i bunden af 3. division, men stiller stadig op ved OL… og heldigvis for det :-))

5 Comments

   • Stine

    Herligt altså 🙂 Nu jeg tænker over det så hørte jeg i weekenden vist nok om en afrikaner der havde lært at ro i en almindelig robåd. Godt at han dog fik en letvægtsbåd at konkurrere i 😉

 • Lone

  Var der ikke også engang en “Eddie the Eagle” fra england? En skihopper nærmest uden træning i skihop. Kan huske, han var ganske populær – må have været ved et OL i 80érne tror jeg.

  Hilsen Lone

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *