Æggemad

Mekanikeren viste sig at være leveringsdygtig i andet en mekanik… nemlig i æg (:

Therese lavede omelet efter opskrift af Camilla Plum i sidste uge og metoden med den meget varme pande og den meget varme olie skulle prøves. Og det funkede. Også selvom min pande er med teflon og vasket af undertegnede og ikke af jomfruer i strandsand ved fuldmåne.

Det endte i en let og luftig æggemasse med masser af grønt fra IKEA haven og hvad køleskabet ellers kunne byde på… champignon, tomat, forårsløg og en smule bacon.

Der er stadig mange æg tilbage – og sidder du nu med en eller anden opskrift på mad, bagværk, dessert eller lign., hvor der skal bruges mange æg, så giv endelig et pip.

4 Comments

  • Deborah

    Jeg vil gerne anbefale denne Asparges/osteflan, som bare er supergod. Den er også rigtig lækker med porre og ost skal jeg hilse og sige. Det er selvfølgelig ikke kun æg, og kræver lidt mere tid, men er bestemt tiden værd.

    Jeg elsker personligt “Skidne æg” som også er en nem ret med mange æg, som ikke tager særligt længe. Ligesom æggesalat med karry, mayo og purløg også altid (synes jeg) er dejligt.

    En anden måde at bruge æg på er i kager, og denne dejlige citronkage, går du ikke fejl af og så kan den fryses. Og det er der jo heldigvis mange gode kager, der kan. Der ryger 3 til kagen her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *