Early bird

Når man flytter sin arbejdstid en time og i stedet for at møde kl. 7 stempler ind kl. 6, er der bestemt ingen problemer med at få en parkeringsplads. Faktisk har poloen hele nederste p-dæk for sig selv (:

Ikke at der er trængsel om pladserne kl. 7 heller, for mange mange af mine kolleger har påbegyndt deres ferie, så der er god plads både på parkeringspladsen og på kontorene..

Eneste sted der ikke er god plads er i Limfjordstunnellen og det er derfor, jeg har valgt at møde på det tidspunkt.

Det er lige før jeg kunne ønske mig, at det var en permanet arbejdstidsændring og ikke noget der ophører, når tunnellen igen er farbar i begge rør, for selvom det er tidligt at stå op kl. 4:45, så kommer belønningen så sandelig, når arbejdstiden så slutter allerede kl. 14.

Det gider jeg nemlig godt..!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.