Pinse…

Jeg var ikke vågen længe nok til at se pinsesolen danse, men jeg tænker, at en del af karnevalsgæsterne sikkert er danset hjem i det første morgenlys. Jeg fik besked fra mine to hjertebørn… den ene først på aftenen, den anden omkring midnat… og med de to sikkert i havn kunne jeg sove roligt.

Så vidt jeg kan se på TV2 vejret, er det sidste dag med det her dejlige sommervejr. I næste uge skal vi vænne os til mere kedelig dansk sommer.

Jeg tænker, at Ninjaen og jeg lægger vejen omkring Mou i aften.

Arabella fjorden

Her findes det allerallereallerdejligste sted ved fjorden, hvor bade mulighederne er betydeligt bedre end de er på nord siden og her kan vi snildt få en time eller to til at gå (:

PS: Jeg vågnede op i morges til den dejligste gave. Tusind tak C… for underholdning til hele sommeren og sikkert lidt af efteråret med 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.