Bed and breakfast

Den her blogverden er en evig kilde til fantastiske tips, hjælp, information osv…

Jeg drømmer om at invitere Poden til London til december. Jeg tænkte mig, at vi skulle fejre min runde fødselsdag med nogle dage i London og jeg var lige ved at opgi’ da jeg fandt ud af, hvor hulens dyrt det er at bo derovre. Det er ikke til at opdrive et hotelværelse af blot en nogenlunde standard til under kr. 1000 pr. nat – og da jeg havde regnet med, at vi skulle være der fra tirsdag til søndag ville det, incl. flybilletter, blive minium 7.000.

Lidt dyrt taget i betragtning, at vi taler december og at det også er jul.

Så var det jeg besøgte Cirkusprinsessen – hun tipper om et websted, der hedder Airbnb og pludselig var der lys forude.

Her er det nemlig muligt, at blive indkvarteret privat til rimelige penge. Jeg er ikke så sikker på, at jeg vil bryde mig om allerbilligste form, hvor man bor på et værelse hos en privat familie – men det er så også muligt at leje hele lejligheder med bad og køkken.

Jeg har fundet dette fine sted – et lille anneks i en baghave vest for London – med undergrundsstationen Northolt få minutters gang derfra.

Fem overnatninger med morgenmad… kr. 1751 (og det får super fine reviews).

8 Comments

 • Alice M

  Det ser hyggeligt ud.. Tror dog ikke jeg nogensinde ville bo i udkanten af zone 4… Så koster undergrundsbilletterne jo en mindre formue jeg kunne ha brugt på starbucks 😉

  • Mette

   Med et Oyster Card koster det i zone 1-4: £3.20/£2.60 pr. rejse, afhængig af om man køre i myldertiden eller udenfor… det er ikke mere end bussen fra Vodskov til Aalborg, så det synes jeg nu ikke er så slemt 🙂

 • Marianne

  Det er så dejligt at der er andre der ser lyset i den her fede form for bilige(re) overnatninger. Jeg håber I får et skønt ophold derovre!

  • Mette

   – og tusind tak for tippet Marianne.

   Jeg har allerede været ved at kigge bo-muligheder flere steder for pludselig har vi også råd til at være med 🙂

 • Marianne Utke

  Nøøøøjjjj … det skal da bare indvies det der anneks … og sørme også en fornuftig pris … når nu det skal være …

  Det vil da være den allerfedeste måde at fejre din runde epoke på … no doubt ;-)))

  Ja, havde jeg muligheden – så ville jeg ej være i tvivl – overhovedet – of you go … 🙂

  Med solskinshilsen herfra, Marianne

  • Mette

   Ja, ser det ikke hyggeligt ud? Jeg ved godt, at kolonihavestemningen forsvinder i december men derfor kan man jo godt hygge sig… msåke pynter de til jul i det lille gæste hus 🙂

 • Kirsten

  Det ser da bare lækkert ud – ren kolonihaveidyl.
  Hvis man må ‘drysse lidt malurt i bægeret’, så skal du blot huske på, at i skal afsted i december, og englænderne er ikke just kendt for isolering og effektiv opvarmning. Min datter har boet i London i en periode, og hendes lejlighed var altså virkelig kold om vinteren. Men hvis der er styr på det, så ser det jo fantastisk ud.
  By the way – så er vi på vej til London om en time 🙂

  • Mette

   Nåmen, så man man jo sidde her og blive misundelig – god tur 🙂

   Jeg har forhørt mig hos familien og det lille anneks er både isoleret og opvarmet (deres ældste datter boede i annekset i 4 år) – og hvis ikke vi var “comfortable” kunne de sagtens finde plads til os i hovedhuset 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *