Svanens død og weekend planer

Jeg vil skynde mig at understrege, at hverken Ninjaen eller jeg har noget som helst overhovedet at gøre med alle de der svanefjer… men den har helt sikkert været oppe at slås med nogen eller noget. Vi stødte dog hverken på en såret eller død svane og det var da også mest af alt fjer.

Poden og jeg mødtes i gadedøren… jeg lige hjemkommet fra job og hun på vej ud… 5 minutter var hvad jeg nåede at se hende denne weekend.

Men det er helt okay. Ninjaen og jeg kan heldigvis sagtens få weekenden til at gå alligevel.

I dag bliver det bare hende og jeg, men i morgen tænker jeg, at jeg tager Ramon under armen og inviterer ham med ud at spise hos et par skønne gutter jeg kender, der hjertens gerne laver mad til mig (i hvert fald efter jeg har vredet armen rundt på dem).

God weekend til dig.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *