Things to see…

Det ser endelig ud til at det skal lykkes… at vi skal mødes igen. Den første weekend i maj rejser jeg til London og mødes med en god ven. Vi har talt om det meget meget længe, men det har bare aldrig passet. Nu gør det. I’m excited.

Jeg har fået lov at sætte dagsordenen og har sendt en foreløbig wishlist… ting jeg gerne vil se og opleve. Jeg har haft bogen “London my love” i hånden og der kom ikke en eneste seværdighed på listen… der har jeg li’som været!

Det bliver en sanse miniferie med Afternoon tea på The Wolseley, indisk mad på Tay­yabs in Whitecha­pel, slentretur i Notting Hill, Shopping på Camden Market. Måske. Jeg kan nemlig helt sikkert nå at tage mange kovendinger og føje mange ting på listen inden maj (:

Måske har du gode ideer… ting jeg bare må se/opleve/spise/besøge… så smid gerne en kommentar.

2 Comments

  • Pernille S

    Borough marke!! Stort fantastisk madmarked med de dejligste grøntsager, pølser, brød, kager, specialiteter, fisk, østers, frisk presset juice, kaffe og …. Det er SÅ lækkert! Har lige været forbi for et par uger siden – er sikker på det kun gør sig bedre i dejligt maj solskin… Det ligger under London bridge og skulle eftersigende være der alle stjerne kokkene handler. Et besøg værd!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *