Tænker at livet skulle være mere som på film…

Der siges farvel på mere end en måde i dag… Whitey Houston døde i sidste uge og begraves i dag. Hendes musik har aldrig sagt mig så forfærdelig meget.. en dygtig og fantastisk smuk sangerinde, men har ellers ikke rørt noget i mig.

Det andet farvel blev til et menneske, som til gengæld har rørt rigtig meget i mig. Sådan er livet så f***ing surt sommetider… men når man træffer et valg, vælger man nogle andre ting fra. Denne gang blev det mig.

Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige… jeg tror, der bli’r lidt stille herinde en tid… :'(

… og så tager vi den lige én gang til, for som Pia siger, “en dag som i dag må alligevel godt stå lidt tåget hen!!”

Der er squ ikke meget ‘happy end’ i det virkelige liv…

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.