Hvad byder du uventede gæster

Jeg er ikke ret vild med uventede gæster… og slet ikke når en fagmand mener, at det er en rotteunge, der titter op af et hul i min terrasse… den er ganranteret familiesammenført også… UDEN at have spurgt om tilladelse!

Her bliver ikke budt på kaffe, men tilgengæld på rottegift!

Og så har jeg hørt i min øresnegl, at man faktisk også er forpligtet til at underrette kommunens rottefænger.

Det må jeg vel hellere så.

15 Comments

 • Jens Larsen

  Kunne jo starte med at fjerne årsagen til dyret.. Alt det foder der smides på jorden er fordi fuglene ikke gider æde det. Prøv med solsikke alene, og måske gammel frugt, så skal der nok blive ryddet op 🙂

  • Mette

   I know – og jeg plejer også at feje ofte – men lige nu er det frosset fast til jorden og umuligt at fjerne.

 • svit

  yaaxxx! Rotter er nok det eneste, jeg er seriøst bange for i den danske fauna. Men godt billede 🙂
  Håber du snart får kål på dem … uhhhh 🙁

  • Mette

   Bange er jeg ikke, men det er da skide træls at de underminere hele min terrasse… lige pludselig skrider alle fliserne vel under mig.

 • heidi

  Pas nu på den rødhårede..

  Rottegift er noget fande nar skabt. Jeg ville nakke den med en rottefælde. For der bor helt sikker ikke kun en unge. Mon ikke den har sin mor, far, morfar, mormor, oldemor og et hav af hel og halv søskende…

  Hvis hende den stor på 4 ben får fat i sådan et krø som har spist rottegift skal der altså handles hurtigt.

  Rotter er altså ellers meget søde.

  • Mette

   Jeg er helt sikker på, at det er en familiesammenføring af de store og så nytter en enkelt fælde vel ikke..!

   Den rødhårede kommer ikke ud i haven igen før de er rejst deres vej.

  • Mette

   Det var også det første dyrehandleren sagde, da jeg viste ham billedet og spurgte til racen. “Skide godt billede” “Hvor er den sød”

   Hrmpff – somom det var det jeg havde brug for. Få den dog til at gå væk 😉

 • Deborah

  Vi har lige haft gang i det helt store rotteelimineringsprojekt i stalden. Der er jo også foder, som tiltrækker dem og vi var invaderet!!! Ikke rart, men nu skulle der være styr på det igen – sålænge det varer. Og ja vi havde også rottemand ude, som måtte lægge den helt store forkromede plan.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *