Regression..

Lige pt. florerer der noget lidt pudsigt blandt FaceBook brugere:

Har du levet før – og hvem var du ?.. Tag de 3 sidste tal i dit mobil nr fx. mit nr er xxxxx321 altså 321. Skriv derefter sådan her @*[321:0] i mit kommentarfelt, slet så * og tryk enter.

når man følger den lille formel, fremkommer der et eller andet tilfældige navn. Meget sjovt. Jeg er f.eks “William Jusino“.

Meget apropos har jeg lige talt med en god ven om muligheden for at have kendt hinanden i et tidligere liv. Vi har en eller anden underlig samhørighed, mærkelige livs sammenfald og oplevelses tilfældigheder, som er så uforklarlige, at det er til at blive helt religiøs af. Jeg ved ikke helt om jeg tror på begrebet “soulmate” – men findes det, er han er nok det nærmeste, jeg kommer at have sådan en.

For nogle år siden kørte der en udsendelsesrække  på Tv2 – “På rejse med sjælen” hed de – hvor en række helt almindelige danskere blev bragt tilbage til deres tidligere liv af Rud Grandt. Tv2 betalte så for, at de fik lov at besøge de steder, de havde boet tidligere. Facinerende og foruroligende på samme tid. Jeg kender Rud Grandt og lavede på dét tidspunkt en del arbejde for ham. Jeg blev tilbudt sådan en “sjæle rejse” ganske gratis – ganske vist uden den fysiske rejse – men jeg turde ikke. Ganske enkelt.

Nu er Rud gået på pension og tilbuddet gælder ikke længere – og jeg er egentlig også ganske godt tilfreds med, at vi kender hinanden i nutiden og – forhåbentlig – i fremtiden!

Tror du på den slags? Sjæle rejser? Soulmates?

 

 

12 Comments

 • Heidi

  ja det er godt med dig mette. Nu havde jeg en undskyldning for ikke at gøre det….

  Men er altså ret nysgerrig for at se hvordan og hvorledes det har været i et tidliger liv.

  Danm, det må blive et fødselsdagsgave ønske.

 • Torsten nielsen

  Jeg med interesse læst jeres indlæg omkring sjælerejser, tidligere liv og jeres bekymring omkring det, om det er rigtigt eller ej.
  Jeg tror på det. Og det gør jeg fordi jeg dels selv har prøvet masser af rejser til tidligere liv og dels fordi jeg i kraft af at være master uddannet hypnoterapeut kan føre folk tilbage i tidligere liv.
  Når klienter kommer til mig med problemer de gerne vil have løst så bruger jeg regression til at føre folk tilbage til det tidspunkt hvor problemet er opstået og det kan sagtens være sket i et tidligere liv. Når vi ved hvorfor og i hvilken situation problemet er opstået er det nemmere at bearbejde eller give slip på.
  Jeg tilbyder personer at komme tilbage i et tidligere liv for at lære noget om sig selv. Vores sind er med os altid i alle liv derfor ligger erindringerne fra livene lagret i sindet.

  Har du specifikke spørgsmål så stil dem gerne til mig – uforpligtende naturligvis.
  Jeg kan garantere at det er ufarligt at gå i tidligere liv hvis terapeuten er proff.

  Kig gerne også på http://www.detubevidstesind.dk og få svar på mange spørgsmål.

  Kærligst
  Torsten
  http://Www.esteria.dk

 • Deborah

  Jeg skal fortælle dig en hemmelighed. Dengang Rud var meget fremme i medierne, skrev jeg til ham faktisk. Og ja det gør jeg – tror altså! Og ville rigtig gerne have prøvet en regression hos ham. Det var især det faktum, at han boede i Jylland tror jeg eller på Fyn, der forhindrede, ligesom at han faktisk ikke lavede private sessions som sådan. Som jeg lige husker det. Det er jo snart længe siden. Og så var der megen snak om, hvorvidt man kunne tage skade. Uanset blev det aldrig.

 • svit

  soulmates – ja helt sikkert! Jeg ved ikke, hvordan fornemmelsen opstår, men den er der. Der kan muligvis være genetiske eller fysiologiske forklaringer (som jeg ikke kender), feromonudskillelse? og mange andre ting, der gør sig gældende.

  Tidligere liv? Den har jeg det straks lidt sværere med. Der er noget logistik, der ikke helt spiller i min praktiske begavelse. Som for eksempel, hvad med in between? Hvem, hvad, hvor er man så? Og gælder genfødsel også for dyr?

  Skytsengle? – vil jeg gerne tro på. Men så bliver jeg også nødt til at tro på, at “nogen” eksisterer i et parallelt univers. Forleden kørte jeg en kort distance på E45. Under normale omstændigheder overhaler jeg glad og gerne, men lige den dag tænkte jeg (MED ORD – ikke bare en nerveimpuls i det inderste af hjernekisten), at jeg lige så godt kunne blive i indersporet, da jeg ikke skulle ret langt. Mindre end 10 sekunder efter hamrede en sølvgrå BMV forbi med 180 km i timen – og DEN havde jeg overhovedet ikke set komme og ville have kørt ud foran den, hvis ikke …

 • heidi

  Mette, helt ærligt….

  Jeg husker tydeligt de uddsendelser. især den med eirk peitersen(staves det sådan) Jeg havde kuldegysninger i flere dage. Fik aldrig fat i navnet på ham der guidede dem rundt i deres tidliger liv. Men nu har jeg det og så siger du at han er gået på pension…

  helt ærligt.

  Jeg ville så gerne prøve det, har nemlig en formodning om at have levet mit liv i et andet land engang. Det gad jeg da godt vide om det var rigtigt.

  • Mette

   Der findes skam flere af den slags Regressionsterapeuter, som de hedder. Flere af dem er uddannet hos Rud Grandt, så det er ikke for sent, hvis du har lyst 🙂

 • Pernille

  Jeg er ikke sikker på, at jeg har taget stilling, men jeg synes tanken er lidt spændende. En lidt sjov ting er, at jeg i løbet af mit liv har mødt tre forskellige kvinder, der uafhængigt af hinanden har sagt, at jeg må have levet ved Marie Antoinettes hof i et tidligere liv.

 • Annette

  Ja jeg tror på det, på een eller anden ret udefinérbar måde. Ligesom jeg tror på at der er meget meget mere mellem himmel og jord end vi umiddelbart kan forestille os.
  Det er dog eet af de emner jeg som regel kun drøfter med mennesker jeg stoler på og er tryg ved. Risikoen for at fremstå totalt bimmelim er nemlig altid til stede.

  Men jeg tror ikke altid at en soulmate nødvendigvis er een vi har kendt i et tidligere liv. Der er igennem tiden lavet mange interessante undersøgelser af hvordan vi som mennesker ubevidst genkender træk hos andre som vi kan identificere os med; placering i søskenderækken f.eks..

 • Marianne

  hmmm…ved ikke helt hvad jeg tror på….men tror på der findes mere mellem himmel og jord end vi sådan lige går og forestiller os…….

  • Mette

   Det tror jeg også… men er det ikke ofte sådan at man er nødt til at opleve det for at forstå og/eller tro. Jeg tror det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *