Aalborg Karneval 2019

Jeg blev stoppet af en lettere overrislet ung fyr: Må jeg lige spørge om noget… er vi stadig i Aalborg?

Det kunne jeg svare bekræftende på – selvom det var svært at se i dag.

Mangfoldig, multietnisk, farvestrålende, kreativ og fuld… det er en gadefest med 80.000 – 100.000 deltagere og jeg forstår sagtens, at det er en dag man glæder sig til og forbereder sig på i månedsvis.

Poden og hendes kammerater var ikke helt i sync, så de stillede op med en fiskekutter og dertil fiskere i gule overalls, M&M’s piger, en politibetjent og en cheerleader, men hvad gør det når musikken spiller.

Det er ikke svært at finde motiver sådan en dag og det manglende mod til at fotografere på gaden jeg normalt har forsvinder som dug for solen.

Anders var ikke bekvem i cheerleader kostumet, men da jeg fortalte, at jeg havde mødt to mænd i ble og gummistøvler var cheerleader pludseligt ikke så slemt endda 🙂

Billederne er klikbare – hvis du vil se dem større.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *