Feelgood lørdag

Så sad vi der på en klittop og kiggede ud over havet – Pelsdyret , Skagboen og jeg. I stilhed og bare var. Engang skal jeg derud og bo. Hvor verden synes uendelig. Om det bliver her eller ved et andet hav, et andet sted i verden er ligeyldigt.

Bare det bli’r… så vil jeg sidde på en bænk, der hvor havet slår ind over molen og dele rødvin med memoirer, med de andre gamle i solen.

4 Comments

  • Susling

    Jeg er så heldig, at jeg bor med direkte udsigt til Københavns Havn. Vandet strømmer forbi uden for mine altandøre i min stue. Hver dag. Konstant. Det skifter farve, strømretning, er nogle gange roligt, andre gange med bølger og skvulp. Jeg er taknemmelig hver evig eneste dag. Vand og havet giver fred. Og jeg forstår dig godt.

    • Mette

      Der er langt fra Skagen til Københavns Havn… men vandets beroligende effekt er sikkert den samme uanset 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *