Over halvvejs

Flere i blogverdenen er begyndt Projekt 365… altså ideen med at poste et nyt fotografi hver dag i et år.

Jeg har været i gang længe. Faktisk siden 3. juni og er dermed over halvvejs. Billederne kan alle ses under pinden 365. Det er billeder af det, der lige rørte sig den dag… taget med mobil, lommekamera eller 7D’eren… det er ikke vigtigt… det vigtige er, at de afspejler mine dage, mit år. Og du må gerne kigge med.

11 Comments

 • Helle K.

  Nu har jeg kigget et par gange og jeg må sige, at du har taget nogle fantastiske billeder – man kan se, at du har udstyret i orden, men udstyr er ingenting, hvis ikke fotografen kan komponere sit billede ordenligt – både farve, udtryk og indhold – og komposition – og det kan du 🙂 Du vil tage et billede hver dag, som beskriver lige netop den dag – altså et øjebliksbillede af dit liv – og det har du sandelig styr på. NÅr jeg ser billederne kan jeg i mange tilfælde huske et indlæg du har skrevet eller en opdatering på FB – fx din datters operation og din fars sygdom mmm – og så fik jeg et vildt godt grin da jeg så din fatboy uden indhold – og kommentaren om at du havde forsøgt dig med timelaps og var endt med en…tom…fatboy. Herligt 🙂 og når billederne kan give mig hint til dit liv, så må det jo kunne det samme for dig – bare i 1000 potens.

 • Anette

  Jeg tror også jeg vil forsøge mig med et billede i 365 dage. Bliver man ikke helt grebet af det så det bare bliver helt naturligt at huske at uploade dagens billede. Der er mange skønne billeder af dine hund. Tak for kigget!

 • Heidi

  Var lige bange for at du var halvejs i året.

  Men Det er du selvfølgelig også hvis man tæller med fra sidste år:-)

  Håber i havde et godt nytår på trods af vin der ikke var hjælpsom.

  KH

  Heidi

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.