På den sidste dag…

Der er ikke mange timer tilbage af 2011. Årets sidste dag er startet eventyrlig smuk og… ikke mindst… isende kold.

Jeg har aldrig haft ret meget lyst til at spekulere og gøre status over det år, der er gået. Nøjes blot med at konstatere, at også 2011 startede smukt og nyt… og som året gik, blev der samlet både sorger og glæder i massevis. Som der jo gør. Og i år måske flere end nogensinde. Både af de gode og af de mindre gode.

2012 tegner knap så lyst fra starten. Synes jeg har en del at tumle med – men alligevel vælger jeg at tro på, at det bliver et fantastisk år for Poden og jeg… fyldt med varme rummelige mennesker, fede oplevelser og masser af LÅÅÅVE … især masser af LÅÅÅVE ♥

Fyr den af i aften… men pas på dig selv og de andre…

16 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.