5. juledag

Jeg nyder den stille langsomme morgen (som nu snart er blevet middag), morgenkaffen og chat med gode venner. Jeg redigerer billeder, mens TV2 News flimrer i baggrunden. Poden sover endnu… det samme gør Pelsdyret.

Sidstnævnte var på operationsbordet i går og det har vist taget ganske hårdt på hende. Hun spiste normalt i aftes og deltog, omend med nogen modvilje, i et par lufteture, men ellers har hun sovet. Og sovet. Og sovet.

Jeg har en aftale i eftermiddag og må nødvendigvis ud af nattøjet. Poden skal på job kl. 16, så også hun må ud af fjerene på et tidspunkt. Pelsdyret har hverken en date eller et job… så hun får bare lov at sove videre.

I mit næste liv vil jeg være en hund. Tænker jeg.

3 Comments

  • MissMuffin

    Operationsbordet? Hvad er der dog sket med hende?
    er du sikker på, at det ikke bare er en “smitsom virus” blandt hunde? Pelsdyret herhjemme er næsten heller ikke til at ruske liv i:)

    • Mette

      Arhh jeg tror nok narkosen har gjort sin indvirken på mit pelsdyr. Arabella havde nogle tandproblemer som lige skulle fikses – ikke noget alvorligt 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *