Forkælelse

Nyskudt rådyr lever… der er én, der skal forkæles i aften (:

Jeg ville ha’ forkælet samme pelsdyr ved at købe en bunke tørrede/røgede kalveunderben som en lidt forsinket julegave. Fandt dem på nettet til 30 kr. stykket. Det var en okay pris taget i betragtning, hvor meget fornøjelse, der ligger i sådan et… men da jeg kom til kassen ville forretningen ha’ 120 kroner for at sende… uanset om jeg købte ét eller ti!!! Så droppede jeg det indkøb igen.

2 Comments

 • sanne

  Kender du ritighundemad.dk??? Her kan du købe et hav af forskellige guffer – tørret okse, lam, hjort, kænguru, hare, fisk m.m. og alle mulige slags ben også tørret kalveunderben
  Rigtig hundemad har forretninger mange forskellige steder i landet, og på hjemmesiden kan du se hvor der er en der ligger tæt på dig.. Nogle af dem bringer også ud. (jeg har intet med firmaet at gøre, så det er ikke derfor at jeg reklamere for det, jeg køber selv vare derfra)

  • Mette

   Jeg kender ikke rigtighundemad.dk – men har tilgengæld lige fået at vide, at min lokale dyrehandel – http://www.solsidensdyrehandel.dk – også forhandler dem… de har blot været udsolgte – og så vil jeg gerne spare de 120 kr. webshoppen tager for at sende.

   Men ellers tak for tippet 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *