Julefred

20. december siger kalenderen i dag. Det er på høje tid at gå på julenetpause. Jeg trækker mig ind i min lille trygge privatsfære sammen med de mennesker, der holder af mig og vil mig noget godt – og så vil jeg samtidig forsøge at glemme dem, der ikke vil.

Inden jeg ønsker glædelig jul, vil jeg minde jer om den kendte strofe fra en af John Lennons sange: ”Life is what happens to you, while you are busy making other plans”.

For det jo lige nu, midt i al planlægningen, midt i knokleriet, midt i osen fra anden og forventningerne til juleaften, at livet sker. Det sker også, mens vi drømmer om fredeligere tider, venskaber og kærlighed og mens vi lover os selv, at til næste år skal det hele være anderledes, mindre stresset og mere meningsfyldt.

Der er ikke noget perfekt liv, der er kun livet. Man kan ikke elske det hele tiden, men man kan stoppe op og mærke, at man lever det.

Rigtig glædelig jul til jer alle sammen!

9 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *