Ny boss i mit liv

Jeg plejer at ynde at sige, at jeg er boss i mit eget liv… det er jeg i og for sig stadig… men nu har jeg valgt at dele det med en anden også… en “opvaske Bosch”!

Mens “Tommy” klarede opvaskemaskine installationen i køkkenet, blev der også arbejdet i bryggerset.

I sommer fik vi skiftet varmtvandsbeholder samt hele mekanismen, der måler forbruget af varmt vand og varme. Ja, ikke bare os, men hele bebyggelsen, som består af omkring 200 boliger. På et tidspunkt kom der en ingenør og tjekkede installationen. Så langt så godt.

I dag skulle, der så læses varme af for første gang og så viser det sig, at smeden, der har monteret her hos os, har vendt et eller andet forkert så aflæsningen af både varme og vand stod på nul komme nul dut.

Ja, jeg klager da ikke – hvorfor skulle jeg det – ja, altså, med mindre de nu laver et eller andet estimeret forbrug, som ikke er acceptabelt. Men så må vi ta’ den derfra.

Min værktøjskasse består af en lyserød skruetrækker og ditto hammer… så jeg har i hvert fald ikke vendt nogle rør og derefter plomberet dem.

Nå ja… og så har jeg da også et vaterpas. Gult!

Men ingen rørtænger!

Og jeg tror forresten da heller ikke, jeg blev mistænkt for fusk.

HA… jeg lugter penge tilbage i vand og varme (-:

 

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *