December song

Jeg kunne  skyde en hvid pil efter morgenmaden på sengen… i stedet måtte jeg tidligt ud af fjerene og ud i en kold bil for at køre Poden på job. 14 timer skal hun stå bag disken i Kvickly og hun var ikke just positiv, da jeg ønskede god dag. Så kommer du nu forbi hende, så send hende lige et stort smil… jeg tror hun får brug for det i dag… og i morgen med, hvor arbejdsdagen er på 11 timer.

Lørdagen ligger lige for og der skal fyldes gode ting i. Mens vaskemaskinen kører nyder jeg en stille kop morgenkaffe og “weekend weekend”. På køkkenbordet ligger smørret og bliver blødgjort. Mine kolleger har længe råbt på flere pebernødder og om lidt skal der bages. Jeg har fyldt adskillige dåser og de er væk hurtigere end jeg kan nå at sige december. Jeg har ikke spist ret mange selv, men delt ud til højre og venstre. Mit lille bidrag til julestemningen både her og der.

Julestemningen lader vente på sig i mig selv. December har været turbulent. Dét der gav mig styrke til, at klare de andre ting, der er svære, blev pludselig hevet væk under mig, så mit fokus har ligget et andet sted end på julestemningen. Nu er der mere ro på igen. Jeg er landet. Med begge fødder.

Og når min søsters hjem om en uge er fyldt med familie, forventninger, gaver og duften af and… så er jeg sikker på, at julestemningen nok skal indfinde sig.

Indtil da kan jeg forsøge piske en julestemning op med herrelækre George Michael og hans Sweet December Song

(lørdagaftens indhold holder jeg fortsat for mig selv…)

Ha’ en dejlig lørdag… hvad fylder du i din?

4 Comments

  • Olines

    Jeg har haft alle pigerne med i Randers og handle julegaver. Vi har været effektive og har hygget, så der er fyldt godt på julekontoen! Nu er det tid til, at flade ud i sofaen og nyde kaffen og en god bog. Dejlig lørdag til dig.

  • Rikke

    Tidlig op, ved frisøren kl 7, så handle inden arbejde kalder. Bagefter en tur i det fantastiske vejr med banditterne, og så et par timer med gulvklud og skrubbe. Men hvem siger man ikke kan hygge, når nu der er klejner på fad, chokolade-the på kanden og fuld styrke på julemusikken ? Tager lige en svingom med den skrubbe, inden dovenskaben indfinder sig 🙂

    God weekend til dig/jer deroppe 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *