Lyden af sommer

I fredags var planen for weekenden: strikketøj, bøger, Tour de France, gårdhave, grill og hunde.

Og sådan blev den.

Jeg har undgået andre nyheder indtil nu. Særligt de dårlige og de der omhandler minkkommisionen, som allerede hænger mig langt ude af halsen. Jeg er så træt af politikere. Dem allesammen. Den ene har ikke noget som helst at lade den anden høre for – og hvis de tror, at min grundlæggende politiske holdning bliver ændret pga. ‘møgsager’, så tager de fejl.

Tour de France har fyldt så meget i medierne, at det har været nemt at ignorere resten af verden.

Danmark har vist sig fra den allersmukkeste side, danskerne har været eksemplariske tilskuere og så er der jo Magnus Cort… at se hans glæde over den prikkede trøje har fået de små hår til at rejse sig.

MAGNUS MAGNUS MAGNUS

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *