Torsdag i december

Jeg skulle med bus hjem i dag og var derfor en tur gennem Aalborgs midtby lige omkring fyraftenstid. Det gjorde mig glad for, at det med julegaverne er overstået. Hold da op alle de mennesker og alle de køer. Næste uge bliver hektisk for de forretningsdrivende og jeg er temmelig tilfreds med, at det ikke er mit job der bag disken i Salling. Der skal dæleme pakkes no’en julegaver ind…

Poloen har været på værksted. Derfor busturen. Den er 21 år gammel og er nu undervognsbehandlet for første gang. Nogensinde. Det har været under overvejelse længe. For kunne det nu svare sig. “Ja”, sagde min helt egen mekaniker… “den er for alt god til at lade være”. Nu er det gjort og når den så forhåbentlig går glat gennem syn i januar, så har jeg (og Poden) bil et par år endnu. Uden problemer. Forhåbentlig.

6 Comments

 • MissMuffin

  Puha, mind mig ikke om det! jeg er i bageren både i eftermiddag og imorgen, så selvom det kun er brød og kage der pakkes, så er der sikkert også mange flere kunder i vores kø:) Søndag bevæger jeg mig selv ud i julegave-helvede for at købe den sidste. Eller, min egen sidste julegave. Min kære bror på Grønland er lige kommet i tanke om, at han da hellere lige måtte få mig til at ordne hans de sidste.. Suk…

  • Mette

   Poden skal arbejde 24 timer denne weekend – 13 timer lørdag og 11 timer søndag – så jeg tror godt, at jeg ved hvordan du har det.

   God weekend trods alt 🙂

 • Rikke

  Pyha !! Du må holde vejret de næste dage, når du skal ud og køre, for det lugter ikke ligefrem af lagkage det de sprøjter bilerne med. Kia-bilen er først ved at være dampet af nu, og det er en måned siden den fik en omgang.

  Og så rigtig god weekend deroppe 🙂

 • Pernille

  Hov. Måske er det årstiden, måske er det noget andet. Men jeg er tydeligvis håbløst bagud.
  Det skal da ikke bremse mig fra at ønske tillykke med fødselsdagen – selvom det er et par dage for sent 🙂
  Tillykke – jeg håber du havde en dejlig dag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *