En to tre krone

Man kan sige meget om det der “indernet”, men når det kommer til at skabe kontakt mellem mennesker er det altså mageløst…

I 1969 var jeg 6 år gammel og stod lige foran at skulle starte i 1. klasse på Vejgaard Østre Skole. Vi var kort forinden flyttet på Jyttevej i Vejgaard (en forstad til Aalborg).

Jyttevej var helt nybygget og vi var første beboere i nr. 80. Inde ved siden af boede familien Poulsen med fire børn; Joan, Jan, Birgitte og Bent. Og til den anden side familien Vestersøe med pigerne Maj-britt og Liselotte.

Vi var sådan nogenlunde jævnaldrende… i hvert fald var forskellen ikke større end vi unger de næste 10 år stort set altid var sammen. Vores veje skiltes da vi flyttede og siden har jeg kun haft ganske sporadisk kontakt og kun fordi jeg tilfældigt har mødt en af pigerne inde i Aalborg.

Men det har internettet ændret på. Alle ungerne fra nummer 80, 82 og 84 er pludselig inden for rækkevidde og vi har talt lidt om at lave sådan en slags Jyttevej reunion. Det kunne være rigtig sjovt at ses nu hvor vi har fået udvekslet livshistorier via nettet.

Jeg har genoptaget mange skønne forbindelser de sidste år… gamle kærester, veninder, tidligere kolleger, skolekammerater og nu altså også mine allertidligste legekammerater.

Alt afhængig af hvad vi har at sige hinanden i dag er nogle få kommet for at blive i mit liv, mens andre blot er på en hurtig gennemrejse.

Uanset er gensynet både sjovt og velkomment.

 

 

4 Comments

 • Maj-Britt Vestersøe

  Kom du bare indenfor – man må gerne “bare” kigge. Men det kunne være hyggeligt, hvis vi kunne aftale at mødes efter ferien. Vi må kunne tale i timevis – eller slet ikke!! Det er jo nemlig sådan, at enten er der meget at sige, eller også er der nærmest intet – det kunne vi jo finde ud af.

 • Maj-Britt Vestersøe

  Hej, sidder og læser din blog – det er jo naturligvis baglæns :):) Så dukkede du lige op foran nr 80 på Jyttevej – og mange minder vælter frem. Det kunne virkelig være sjovt at ses.

  • Mette

   Jamen vi skal da ses… om ikke andet kigger jeg indenfor i forretningen en dag… har altid kun trykket næsen mod ruden 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *