A + K

Hvem er A? Hvem er K? Holder kærligheden stadig? Det kunne jeg jo godt bruge en del tid på at fundere over.

Jeg har vist aldrig fået foreviget min kærlighed i barken på et træ… og nu er det vel for sent. Jeg mener… det gør man vist ikke i min alder.

Det er skide svært, det der med kærligheden. Jeg har aldrig rigtigt fundet ud af det og det til trods for, at jeg er opvokset i en familie med et par gode rollemodeller – nemlig en mor om far, som lige om lidt har Diamantbryllup. Jeg ved ikke, hvad deres hemmelighed er. Eller om der er nogen.

Kærligheden fylder enormt i de fleste menneskers liv og alligevel bliver den ofte groft nedprioriteret… den drukner i job, børn, fritidsinteresser… for til sidste næsten at blive glemt. Mange ender med at leve sådan et paralleltliv i stedet for at leve sammen. Det skete i mit ægteskab. Og da det gik op for os, at vi levede i et arbejdsfællesskab og ikke et ægteskab, var det allerede for længst for sent.

Ægteskaber og forhold opløses rundt omkring mig – hver måned bringer et nyt forlis med sig –  og derfor glæder det mig ekstra, at der i starten af det nye år er nogen i min lille familie, der tør sige ja til hinanden.

Måske kommer der til at stå A + R et sted i barken (-:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *