En sommerdag i oktober

Man skal stå ualmindelig tidligt op, hvis man vil følges med den rødhårede og jeg på vores morgentur ved fjorden. Når det begynder at lysne er der ikke mange ved vandet… ja der er faktisk ikke nogen mennesker nogen steder. Heller ikke ved bageren er de begyndt at dukke op endnu. Engang gad jeg godt kunne sove længe. Bare lidt.

Vi brugte eftermiddagen i Frederikshavn. Min far havde det lidt bedre i dag og havde derfor mere lyst til at snakke og fortælle. Min mor er født og opvokset i Frederikshavn. Vi kørte forbi skolen hun havde gået på. Så kirken hvor hun er konfirmeret. Og passerede flådestationen lige syd for byen, hvor hun mødte min far. Han var som ung mand i marinen og det var netop her de to forelskede sig for snart en menneskealder siden. Der er meget at fortælle.

Den 3. november har de været gift i 60 år. Der er vist noget med, at man i dén anledning får en hilsen fra Dronningen… men sker det automatisk? Er der nogen der ved det?

Eller er det også sparet væk!

4 Comments

 • Helle K.

  Det kommer helt automatisk – så vidt jeg er orienteret, jeg er jo kun nået godt forbi 27 års bryllupsdag, og vi fik ikke noget brev 😉
  Jeg håber, at din far får lidt mere ro i sit liv, så han kan finde glæden igen.

 • Monica

  Diamantbryllup – det er altså meget flot… Håber din far blir fit as a fiddle in no time… eller ihvertfald noget der ligner….

  har handlet hos Bigbullies for første gang – og det kun på grund af dig og dit link 😉 så nu har Bundy et nyt halsbånd à la bling… Men det passer ! Og kan tages af og på uden problem…. det ku’ det gamle ikke, det skulle fjernes med en boltsaks.. men nu er han 3 år, og vokser vel ikke mere… satser vi på…

 • Lotte

  hej

  60 år hold da op… Ja de får brev fra dronningen…helt automatisk..:0)

  God bedring med din far…

  hilsen en der følger med for at se dine skønne billeder og dejlige og ligefrem beretninger…

  vh. Lotte (øster hassing)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *