18 Comments

 • Heidi

  sært med de kommentare… Jeg har for nylig været inde og prøve at gøre det lettere at skrive kommentare. Men åbenbart uden held.

  What to do

 • Trine

  Hun ER skøn:) Men hov hov…. Jeg har altså en lille splint af en hund på 5 kg og den er akkurat som vores den store. Indenfor ligger hun og daser i sofaen, sover til vi står op og rejser sig kun hvis der sker noget spændende. Så det er altså ikke nødvendigt at hade alle små hunde 🙂

  • Mette

   Nej selvfølgelig skal man ikke generalisere Trine og jeg skriver da også “end de fleste mindre hunde jeg kender” 🙂

   Min søster har en lille Cairn Terrier og hun er også særdeles afslappet anlagt… men jeg kan så til gengæld også nævne de første 10 andre småhunde, som er ganske forfærdelige.

 • Heidi

  Og hvis der er noget jeg ikke kan snuppe er det små hunde(går min karla ind under det 15 kg?)

  Men hun er altså en mindre hund med en rolig sind indedøre. undenfor er så en anden sag:-)

  Hende jeg kender havde også 3 stk tæver og så fylder de nok bare lidt mere….

  Og hun havde engang besøg af en hanhund i et par mdr. Er du sindsyg de savler og sviner bare meget mere

  • Mette

   Vi har også haft 3 voksne (og i 8 uger 7 hvalpe) på samme tid og SÅ fylder de 😉

   (jeg kan forresten stadig ikke kommentere på din side selv om jeg gerne ville – nu får jeg ingen fejl, men min kommentar forsvinder blot ud i det store blå cyperspace)

 • Heidi

  jamen jeg tror bar ikke der er helt så meget og lækkert hud på min vaps som på din. Jeg har forresten en gammel kollega som engang opdrættede Ddb og de er altså helt fantastiske. De fylder bare så meget:-) Men ellers var de selvskrevet ind i huset her. Aldrig har jeg kendt en hund som var så sjov med sære påfund og sjove situationer.

  • Mette

   DdB en ER en stor hund, men jeg synes min Arabella fylder langt mindre end de fleste mindre hunde jeg kender.

   Arabella er rolig når vi er indendørs, ligger i sin fatboy, studerer fuglelivet i haven eller ligger ved mine fødder og bliver kløet bag ørene… mens små hunde har en tendens til at løbe rundt på væggene, gø, stresse… jeg ville blive sindssyg, hvis jeg skulle leve sammen med sådan en hund.

   Men du har helt ret… det er en hund med en kæmpe personlighed og det rynkede ansigt er meget talende 🙂

 • Heidi

  Så stopper festen. hold nu op et monster du har dig. Gid jeg kunne tage billeder som dig. Men måske karlas ansigt ikke bevæger sig helt så meget som smuksakken her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *