Hvad bliver det næste…

Nu troede vi lige, at der skulle falde lidt ro over os og at man havde fundet et permanent opholdssted til min far. Men vi skulle blive klogere.

Jeg var taget afsted for at afhente min mor og min faster, som tidligere på dagen var blevet fragtet til Brønderslev.

Da jeg kom ind på stuen kunne jeg se min fars ting var pakket. Det viser sig så, at man har konstateret, at han har blod i urinen og det skal selvfølgelig undersøges. I morgen over middag overflytter man ham derfor til Frederikshavn!!!!

Hvorfor fanden Frederikshavn?

Min mor er 79 og bor i Hals… kunne man ikke tage en smule hensyn til mine forældres alder og sende ham til en medicinsk afdeling i Aalborg, hvortil der i det mindste går bybusser.

Til Frederikshavn fra Hals er der 2½ times transport i bus/tog men med min mors hukommelse tør vi ikke sende hende afsted alene.

Det vil sige poloen skal ud og køre… ruten Vodskov/Frederikshavn/Hals/Vodskov er på 158 km. Det er langt, når det er næsten hver dag. Og jeg har sådan set også et job, jeg skal passe!

Det daglige personale var selvfølgelig gået hjem da beskeden nåede mig og der sad blot et par sygeplejersker, som intet vidste. Men de har mig i røret i morgen tidlig i håb om, at jeg kan påvirke den retning de flytter ham i.

Jeg synes fandeme ikke, det er rimeligt…

 

 

19 Comments

 • vibeke

  velkommen til det danske sygehusvæsen, de behandler folk som det skidt de selv træder på, er selv inde i systemet med min søn, så jeg ved hvordan det er.

  god bedring med din far og pas på dig selv og familien på de danske veje.

  • Mette

   “81 årig apopleksiramt mand kidnappet fra Frederikshavn hospital” ville overskriften så være på lørdagens spiseseddel 😉

  • Mette

   Og dem, der har behov for at lave en masse larm, er også dem der er ramt hårdest og som derfor ikke har kræfterne til at kæmpe mod et tungt system.

   • Gitte

    Det kræver alt hvad man overhovedet kan grave frem og lidt til. Har været igennem møllen, da min mor fik en hjerneblødning.

 • Koh-I-Noor

  Åh ha Mette. Du/I er godt nok FOR prøvede for tiden. Sikke en omgang I står midt i, og jeg håber virkelig, din far kan komme tilbage til Nord. Det er da også vigtigt for hans helbred at han kan have sine kære omkring sig, i stedet for at bekymre sig for at han pludselig er for langt væk.

  Jeg har været væk fra blogland i lang tid, og har forsøgt at læse lidt op, men måske har jeg misset noget om dette: Kan det være en mulighed, at DU er den kontaktperson, plejepersonalet skal lave aftaler med og informere, så ting som den nuværende kan blive taget med det samme?

  Mange tanker herfra

  • Mette

   Min søster og jeg ER kontaktpersoner… men det valgte man så at ignorere i Brønderslev. Min mor virker jo umiddelbart som frisk og klar – og det kræver et stykke tid i selskab med hende før man ser at det er rivende galt.

   Jeg tror, jeg fik dem gjort klar til morgen at det ikke var for sjov at vi har gjort opmærksom på dette alle steder.

 • Charlotte

  PIS pis tis ….
  Det er fa’me godt du stadig har kampånden, holdt fast i den, den er nødvendig idag, hvis man er i “klørerne” på det danske sygehusvæsen…. desværre..
  Pøj pøj og god bedring med din far.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *