OMG

Lige nu føles livet nærmest som en sæbeopera og er du forvirret og træt, så skulle du prøve dags tid i mine sko…  ja altså, min far er da til at holde styr på, for han ligger/sidder jo ganske stille… men min mor… det er fa’me som at holde styr på en 5 årig, der er fuldstændig uden for pædagogisk rækkevidde (-:

Nå okay, så slemt er det måske ikke… men næsten! Og så alt den køren frem og tilbage. Og det bliver ikke mindre fra i morgen, hvor min far overflyttes til Brønderslev Neurorehabiliteringscenter.

Det bliver en del længere at køre, men jeg håber alligevel, at der kan falde lidt ro over det hele og vi kan finde en rutine, så vi både kan besøge min far og stadig overskue, at have en normal hverdag.

Vi skal deltage i et indlæggelsesmøde i morgen formiddag kl. 10, så det blev endnu en fridag i utide og endnu en udsat “målaftale” samtale med min chef. Heldigvis blev jeg kun mødt med et smil og et “selvfølgelig“.

Når det så er overstået og vi kommer hjem, har min søde nabo, Hr. Bjerre, lovet at fikse Poloen. Bremserne hviner og bremselyden er mest af alt metal mod metal. Jeg er dybt afhængig af den bette bil. Særligt nu og den skal bare være i orden. Og det bli’r den. Har han lovet. Og sker der noget uforudset ta’r jeg bare en af hans. Han er simpelthen Guds gave til en kvinde med en 20 år gammel bil 🙂

2 Comments

 • Helle K.

  Fuldt forståeligt at din mor er rundt på gulvet, men hun finder sikkert også lidt ro, når der kommer lidt hverdag over det hele – også selv om hun savner sin mand i hverdagen. Ja I finder nok alle lidt ro, når det hele falder lidt på plads, der er jo mange ting at holde styr på – og det der er sket med din far er måske ikke helt på plads i jeres hoveder. Det er svært, at skulle forholde sig til et nyt liv og en ny livssituation – for jer alle. Men jeg kan love, at det hele finder på plads…
  Du er godt nok heldig med din arbejdsplads – og din mekaniker/nabo 😉
  Go’nat.

  • Mette

   Jeg håber du har ret Helle… for lige nu minder det mest af alt om kaos og vi er SÅ trætte alle sammen- Men vi klarer det, selvfølgelig gør vi det!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *