Nord

Hvis du skulle være i tvivl… så er det her jeg opholder mig 😕

Ude fra ser Aalborg Sygehus Nord forfærdelig ud… men man skal ikke skue hunden på hårene… er det ikke sådan man siger.

Jeg har ikke været her siden Poden blev født samme sted for snart 18 år siden. Og her er virkelig sket noget. Fødegangen ligger her stadig og 5 etager længere oppe ligger min far. Om det gælder hele bygningen ved jeg af gode grunde ikke, men hele 5. sal er i hvert fald nyrenoveret. Her er lyst og rart med fin opholdsstue, nye møbler, lækre badeværelser og fine stuer med alt i moderne bekvemmeligheder… bla. hænger der over hver seng en arm, hvorpå der er monteret et lille fladskærms tv (og radio), som kan placeres, så man kan se tv uanset om man sidder eller ligger. Og selvfølgelig med hovedtelefoner så man ikke forstyrrer naboen.

Det går forresten godt… omstændighederne taget i betragtning. I går var han meget træt, så derfor ankom vi i dag først efter afdelingens hviletid var slut kl 14.30. Min far var godt tilpas. Han blev hevet op i en kørestol og vi trillede ham ud i opholdsstuen… her sad vi frem til aftensmaden og der var plads til gode historier, kvikke bemærkninger og smil… selvom det selvfølgelig stadig er noget lårt.!

Nu er jeg også færdig som sanger… der kommer en god krimi på DR2 og jeg tror, det bliver på den lille skærm i den store seng 🙂

3 Comments

  • Helle K.

    Det er godt, rart og trygt, at vi har sådan en kompetent afdeling på Aalborg Sygehus – jeg har jo selv været der som patient, og jeg følte mig i gode hænder – det håber jeg også, at din far gør 🙂 Varme tanker til jer alle.

  • Gitte

    Godt at humøret er godt, det er der s.. brug for i sådan en situation. Sender masser af positive og healende vibes her fra Kbh.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *