Intet nyt fra Vestfronten

“Til morgen ville jeg gå bort i nedtrykt sindstilstand”, indledte min far vores besøg i dag med at sige… “men jeg kunne ikke” kom det tørt bagefter og med et skævt smil.

De var begyndt genoptræningen, så han var træt i dag. Meget. Da vi kom sov han og det gjorde han igen da vi gik. I morgen lægger vi vores besøg til efter de har sovet til middag og derfor tager jeg også på job igen i morgen. Jeg kan nemt få brug for mine fridage senere i forløbet. Og så trænger jeg også til at tale om noget andet.

Han er ikke overflyttet til Dronninglund som forventet og bliver det heller ikke. Der er så lang ventetid på en plads der, at man var nødt til at visitere ham til Brønderslev Neurorehabiliteringscenter i stedet. Min far er helt sikkert ligeglad og kvaliteten af genoptræningen er sikkert også den samme… men for for fanden, det gør livet mere besværligt for os som pårørende.

Vi må tage én dag af gangen… de kommer alligevel aldrig samtidig!

Ja, jeg beklager, men lige nu er det de to gamle, der fylder mit liv.

6 Comments

 • Helle K.

  Selvfølgelig fylder det.
  Det er en hård tid, min mor har været igennem forløbet flere gange i de seneste 10 år.
  Med din fars gode humør, skal de nok få deres sag for deroppe 🙂
  Du får lige et kram og et hep og ønsket om en god dag 🙂

 • Gitte

  En hård tid for jer alle – jo især for din far. Men han vil komme i meget professionelle hænder i Brønderslev – det er så vigtigt med den rigtige genoptræning og det får han der. Dronninglund sygehus kan ikke gøre det samme som alm sygehus. Godt han kommer så hurtigt afsted til genoptræning det er så vigtigt.

  • Mette

   Fysio- og ergoterapeuter er som nævnt allerede gået i gang, så selvom han ikke kommer af sted før i næste uge, så ligger han ikke på den lade side.

   Det glæder mig at høre positivt om Brønderslev… hvis det er de optimale forhold han får der er de praktiske problemer bagateller.

 • Anette

  Hej Mette
  Det gør mig ondt at høre om din far. Du skal ikke være ked af at han kommer til Brønderslev. De er rigtig dygtige og det er det aller vigtigste lige nu. Jeg ønsker god bedring. Kender flere der har fået genoptræning der. Anette

  • Mette

   Det er jeg glad for at høre Anette og du har ret… de praktiske problemer er til at for løses og det finder vi helt sikkert også ud af.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *