Man har en plan indtil man laver en ny

Den sidste feriedag skulle have haft et helt helt andet indhold end den rent faktisk fik. Store motorer og udstødningsgasser blev skiftet ud med den friske luft ved stranden.

September viste sig fra sin lune og milde side, så vi startede Poloen og kørte mod vest. Vi havnede helt derude, hvor næste landfaste sted mod vest iflg. min geografiske viden er Aberdeen. Den rødhårede er ligeglad med skotter og geografi. Men vand og strand har hun en klar mening om. Det finder hun nemlig ret sjovt. Hun fik et havbad og det tog forhåbentlig den sidste dunst af død måge… et helt fantastisk fund hun gjorde i aftes. Synes hun selv.

Poden blev undervejs inviteret til middag hos sin far… så den mad jeg havde planlagt er blevet forberedt og kan sagtens gemmes til i morgen.

Man har en plan indtil man laver en ny.

8 Comments

 • Janne

  Hej Mette,

  Tak skal du have. Kan se, at en UK 8 svarer til en str. 42 – er det ikke korrekt ?? Ved du noget om hvor meget plads hun har i dem og har hun prøvet en 40/41 ??

  Janne.

  • Mette

   Jeg er næsten sikker på, at hun prøvede størrelserne hos en forhandler inden vi bestilte og kom frem til, at når der også skal være plads til tykke sokker skulle hun op i en 8’er (hun bruger normalt 40/41 og oftest 41). Vi har så yderligere varme såler i for vi bruger dem året rundt.

   Kunne du ikke narre hende til at prøve dem i en forretning? Det er så besværligt at bytte hvis man køber dem på nettet i udlandet.

   Jeg har også købt Dr. Martens støvler i England (til ½ pris) og havde selvfølgelig afprøvet modeller og størrelser inden 🙂

 • Janne

  Hej. Kan se, at din pode også bruger en str. 41 ligesom min pode. Hun ønsker sig et par Hunter gummistøvler i gave og jeg kan se på nettet, at størrelserne hedder 39 40/41 og 42. Så ville jeg lige hører dig ad, hvad str. din pode har i Hunter gummistøvler. Kan en str. 41 passe størrelsen 40/41. Og hvor er de købt henne ??? Hilsen Janne

 • Gitte

  Nanna ser ud til at være i topform, dejligt.

  Er den rødhåret bange for at få sand i rumpen, eller er det bare for hyggens skyld, at hun vil sidde på skødet 😀

  • Mette

   Hun vil ret gerne både sidde og ligge på skødet… men så man er sådan lidt stor og klodset er det en anelse svært 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *