Afrika NU

I aften er jeg stolt af at være dansk… tænk at vores lille land på én enkelt aften kan samle over 110 millioner kroner sammen til de nødlidende i Øst Afrika.

Jeg synes fandeme, det er flot og jeg håber, at de mange penge hurtigst muligt kan omsættes, så de mange børn kan få noget hjælp.

3 Comments

 • Hans Erik Mogensen

  Er du et menneske der har overskud til mere end dig selv…..så gå ind på Webside
  AOS.DK…. se under område Kolding, og måske får du lyst til at deltage i debatten……

  Foruden at deltage i de mange debatter , eller kun nogle enkelte ….f.eks. er der en hel del om AFRIKA, hvad stiller vi op med Afrika, hvordan får man unge til at deltage i en bestyrelse for indsatsen i en U-lands organisation, skriv til os, måske vi kan bruge lige netop dig i vores arbejde med at hæve levestandarden på det glemte kontinent AFRIKA.

  Vi mangler lige nu en frivillig revisor til U-lands foreningen ” PIONER AFRIKA” og vi ønsker kontakt til en person ( evt. en gruppe fra universitet ) der har den nødvendige uddannelse for at fremstille og forfølge en ansøgning til EU om økonomisk hjælp 5,5 MILL. kr. til oprettelse af en husmands koloni i BURKINA FASO på 2o familielandbrug.

  mvh. Hans Erik Mogensen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *