Mature

Mature betyder iflg. min engelsk/danske ordbog moden.

I den rødhåredes tilfælde er det vist udelukkende alderen, der berettiger denne betegnelse… i hvert fald er det ikke ellers et ord jeg ville bruge i forbindelse med hende.

Faktisk bruger jeg stadig undskyldningen; “hun er så ung endnu“, når jeg har brug for at bortforklare hendes til tider pudsige opførsel… øhhh… dårlige opdragelse.

Men uanset er det fra i dag Royal Canin Mature foder, der er at finde i tønden.

Hun har i 1½ måned fået tilskud af FlexVital – en slags reparationskit til hundeled – og det har hjulpet meget på hendes lyst/evne til at hoppe ud og ind af bilen. Bilder jeg mig ind.

Tempoet på vores gåture er dog fortsat dræbende langsomt. Altså medmindre vi kører til fjorden, til stranden eller i skoven, så glemmer hun åbenbart at hun skal forestille at have ondt.! Jeg har hende meget stærkt mistænkt for slet og ret at være doven.

Pudsigt nok spurgte en anden bordeauxejer mig i dag om jeg troede sådan en bordeaux kan være hypokonder… jeg er ikke utilbøjelig til at svare ja (-:

Nu bli’r det ikke bedre. Mature foder og FlexVital. Og så gider den her hundeejer i øvrigt ikke mere pyller.

Jeg skulle gerne kunne være bekendt at tændt for Endomondo når vi går. Nå.!

Min foderpusher mente han fordoblede Poloens værdi da han smed sækken bag i bilen… flab… men til den pris må man vel finde sig i lidt af hvert (-;

 

6 Comments

 • Line

  Hvis din foder pusher kan skaffe dig J/D fra Hills, kan det varmt anbefales, så er du osse fri for at tilsætte den ekstra olie. Skal det krydes med lidt ekstra godt, skal du købe Canosan (lidt som glucosamin) til prinsessen.
  Line 🙂

  • Mette

   Jeg har hørt utroligt meget godt om netop J/D fra Hills, men så vidt jeg ved er det kun dyrlægen, der fører det foder og det koster det hvide ud af øjnene.

   Lige nu står den på Royal Canin Mature krydret med FlexVital og det fungerer også rigtig fint. Hun har ingen problemer med bilen og stormer rundt som en unghund 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *