Sprogblomster

Sprogblomster kalder pressen det, når Amalie (Paradise Hotel og Amalies verden) igen igen falder igennem med sin helt åbenlyse mangel på begavelse og realitetssans. Hun er virkelig morsom og måske kan hendes Sprogblomster ligefrem blive kult… nu vil hun for eksempel være jomfru..! Jamen det er da fantastisk 🙂

Bortset fra underholdningsværdien synes jeg efterhånden, at vi har hørt nok til hende. Specielt for hendes egen skyld. Det ville klæde produktionsseselskabet bag TV3 at tage ansvar og hjælpe hende tilbage til et liv, hvor hun kan være sig selv bekendt. De har i allerhøjeste grad været med til at skabe hende og sikkert også tjent masser af penge på hende, så hvad med at stille op med noget ordentlig rådgivning til både Amalie og hendes mor, så de kunne lære at tackle pressen uden at udbasunere enhver detalje om deres privatliv på forsiden af EB. Det lader til at hendes partner i det her (Peter) klogeligt har valgt at trække sig fra rampelyset og nægte at optræde i medierne.

Hmmm… min søster har, når jeg har fortvivlet over Poden,  højttideligt lovet mig, at den menneskelige hjerne først er færdigudviklet i 25 års alderen… Amalie er kun 20, så måske er der rent faktisk håb endnu!

2 Comments

  • Monica

    med en – til tider – yderst ulogisk og lejlighedsvis udenfor pædagogisk rækkevidde, snart 19 årig søn, så er det denslags der trøster mig.. både det med at nogle har det værre, samt at den hjernemæssige ombygning stadig er i fuld gang… er på en måde mere fortrøstningsfuld ang. den snart 14 årige datter… mulig jeg er naiv… indtil videre går det udmærket…

    • Mette

      Jamen jeg venter også bare og håber på det bedste – og så længe hun er sød og varm og omgængelig i ventetiden skal jeg ikke klage 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *