Torsdag

Torsdag blev dagen hvor jeg igen blev ejer af en hvid HTC Wildfire S.

Podens mobil var blevet defekt i tænd/sluk knappen, så på vejen hjem fra skole/job smuttede vi omkring Telenor Erhvervsshoppen og indleverede den til rep.

Ingen problemer der… de havde oven i købet en mobil hun kunne låne mens den anden blev repareret.

Hvad de også havde var et tilbud på netop en hvid HTC Wildfire S, som jeg U M U L I G T kunne sige nej til. Jeg har selvfølgelig ikke pengene, men jeg satser på, at Poden og jeg kan leve af havregrød resten af måneden. Mors mobil er vel vigtigere. Eller noget.

Nogen mener ikke den er pengene værd, men hør her Kennyboy… det fløjter vi høje nordiske typer squ på!

Torsdag var også dagen, hvor min makker vendte retur efter 3 ugeres ferie. Velkomment taget i betragtning at hverdagstravlheden har meldt sig og det derfor er svært at følge med alene.

Torsdagen var også dagen, hvor jeg blev vækket af min anden makker kl. 4.10 med hjertebanken og sved på panden… han undskyldte… men påstår, at han ikke altid har helt kontrol over, hvad han laver om natten (det var altså en drøm… faktisk et mareridt… bare så I ikke får nogle underlige tanker)

Torsdag er også dagen før fredag… jublen vil ingen ende tage!

 

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *