ZOO

Jeg havde et stævnemøde med en anden fotointeresseret i ZOO i aftes. Vi ankom knap to timer før lukketid og himlen truede med regn. Jeg synes – under de omstændigheder – at det måske var lidt i overkanten, at betale kr. 140 i entre… jeg mener, hvis vi måtte pakke grejet ned efter ½ time pga. regn. Det havde min makker en løsning på. Han tog mig ved hånden, slæbte mig ind i ZOO butikken og derfra videre ud i haven… udenom billetsalget.

Jeg var helt flov over mig selv (lidt i hvert fald), men bagefter var jeg nu glad for, at vi ikke havde betalt.

Aalborg Zoo er bestemt ikke hvad den har været. Om det er fordi det er sidst på sæsonen ved jeg ikke, men hele haven og alle dyreanlæggene virkede temmelig forsømte. Og desuden var stort set alle dyrene indendørs… ikke helt optimalt, når man har fotografering som formål.

Der kom ikke mange billeder ud af det – men måske får man bare hvad man betaler for 😉

7 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *