God weekend

Mange gange… rigtig mange gange i løbet af dagen er blikket faldet på uret på mobilen og jeg har taget mig selv i, at længes mod nøjagtig dette øjeblik på fredagen, hvor jeg kan smække benene op og puste ud.

De vejrforstandige lover godt vejr i det nordjyske. Hele weekenden. Temperaturen på terrassen lige nu siger 28, solen skinner og der er udsigt til grill mad, kold Heineken og skønt selskab.

Jeg ved ikke med dig… men jeg trænger 🙂

6 Comments

  • Mariane

    Ja her bliver det “arbejde” på computeren. Det har regnet hele dagen og vejr udsigten er ikke lovende endnu. Først på onsdag siges solen at komme frem. Lækker blog du har Mette. Kikker forbi en anden gang og ser om du skulle have mere at fortælle. 😀

  • Katrine

    Minus solskin og cirka 20-22 grader østpå……. Men hjemmelavede burgere og rosevin hjælper gevaldigt!

  • Deborah

    Solen mangler og terassen også, men er på vej ud af døren til middag hos en god veninde, hvor vi skal samles flere til middag, så jo glæder mig også. Rigtig god fornøjelse og weekend til dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *