Særdeles effektiv

Da jeg var højgravid fik jeg noget halsbrand. Jeg havde ladet mig fortælle, at det var ganske almindeligt og at Balancid kunne hjælpe. Jeg købte en æske som jeg lagde i køkkenskabet og havde aldrig igen halsbrand.

I aftes var min entre pludselig invaderet af myrer. Mit eneste våben var støvsugeren. I dag købte jeg myrelokkedåser (stavekontrollen foreslår ‘lyremokkedåser’) og satte op… og har ikke set skyggen af myrer siden.

Begge produkter får min varmeste anbefaling 🙂

4 Comments

 • Mette L

  Jeg måtte gemme vores lyremokkedåser (fedt ord 🙂 ) for kattene, da vi skulle ha’ dem frem for 1 måned siden. Det viste sig nemlig at være udsøgt legetøj for lillekatten. Men myrerne er væk igen, så de virkede. Dog ikke lige så hurtigt som dine 🙂

  • Mette

   Felix er heldigvis ikke interesseret og skulle han slikke lidt på den, tror jeg, at der skal mere end lidt myregift til at gøre skade på hans 70 kg 🙂

 • Rikke

  ? Okay, har alligevel aldrig hørt at Balancid skulle være SÅ effektive ?
  Tør du godt med de der myrelokkedåser? Jeg vil være bange for at tøserne æder dem, men så nysgerrig er Felix måske ikke?

  • Mette

   Jow jow, det er nok at have dem i skabet 🙂

   Felix tager ikke noget som helst… nye typer godbidder skal han nødes til at tage i munden, men jeg tænker jeg måske skal søtte dem under reolen så han ikke fristes, hvis han er alene hjemme.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *